måndag 26 mars 2012

Jonas Oredsson - Kokainligan - Kronprinsessa Victoria - Heroin - Afghanistan - Bofors


Polisen "griper" knarklangare - Knarklangare styr polisen




Det är inte många som vet att den kriminelle invandraren som titulerar sig som "Sveriges Konung" är medlem i världens största knarklangar-familj... Saxe Coburg Gotha. Dessa avskum har langat opium i mer än 110 år. Dom grovt kriminella parasiterna, Saxe Coburg Gotha, har varit i heroin-branschen sedan 30-talet tillsammans med Rothschild, Bush och drottningen av England. Det är inte en ren tillfällighet att Sveriges regering fått order att skydda opium-fälten i Afghanistan och ge "bidrag" till Afghanska bönder (500 miljoner kronor per år).
Det är inte för att kungahuset bryr sig om svenska soldaters säkerhet i Afghanistan som gör att Carl Gustaf Bernadotte och hans knarklangare till dotter, Victoria, åker och besöker dom svenska trupperna... fascisterna gör det för att säkra sin bästa inkomst-källa... knarket. Sveriges regering styrs utav personer vars släkt/familj varit i knark-branschen sedan mitten av 1800-talet. Sveriges regering med Wallenberg säljer mest vapen i världen pga att många av vapen-köparna också är i knarkbranschen.
I media syns nu stora rubriker, "Knarkligan åtalas", "Sveriges största knarkhärva". Dom största knarklangarna är dom som skapat narkotikalagarna för att kunna tjäna pengar på knarket, samt styr dom nickedockorna regeringen, åklagarna, poliserna, lagrådet och domstolarna.
Ni som har följt denna blogg hajjar läget... Ni andra får hänga på och läsa artiklarna eller fortsätta leva i fantasibubblan och tro på alla sagor som Wallenberg-skolan lärt Er under hot med beväpnad polis (läs mer om hur regeringen agerar när föräldrar vill undervisa sina egna barn här).


JONAS OREDSSON KALLAS FÖR KRIMINELL AV POLISER OCH ÅKLAGARE VILKA STYRS AV KNARKLANGARE SOM VARIT I KNARKBRANSCHEN I 110 ÅR!



Nedan er Ni vilka länder som köpt/köper vapen av Wallenberg/Bofors och betalar med opium/heroin-pengar:

1. USA
2. Pakistan
3. Indien
4. Burma
5. Turkiet

Nu förstår Ni varför Sveriges regering var så angelägna om att fortast möjligt godkänna Kosovo och rensa bort Serbiska poliser från "Heroin-porten" Kosovo. Läs också på nätet om svenska kungens familj (Sachse Coburg Gotha) som är i opium-branschen sedan 1835 (Opium war China).


Carl Bildt med Europas största heroin-langare Hashim Thaci (Kosovo).


1 kommentar:

  1. Sydsvenska Dagbladet Ab (193.235.142.99) [IP Address]
    Sweden FlagMalmö, Skane Lan, Sweden

    www.google.com — jonas oredsson

    24 Oct 2012 14:59:44
    corruptiosweden.blogspot.se/2012/03/jonas-oredsson-kokainligan.html

    SvaraRadera